<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-NT7T3W7" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Kjøp

– Da var vi der igjen: Desember og julestri. Jeg prøver å finne et øyeblikks ro og glede i juleutstillingen i Kunstnerforbundet hvor det, tradisjon tro, er noe for enhver smak og lommebok. Det anbefaler jeg alle!

Igjen er det Kapitals eksterne kunstekspert Nina Sørlie som holder oss oppdaterte på hva man bør få med seg på den fronten. Hun er kunstrådgiver i Kunstkompetanse og er som en nestor å regne i bransjen, i likhet med tipset hun deler denne uken:

– Dette er den 112. juleutstillingen i rekken. Alle verkene selges rett fra vegg og nye dukker opp etter hvert som andre bæres ut. Åpent helt frem til fredag 23. desember. "En viktig intensjon med etableringen av Kunstnerforbundet var å bringe kunsten og publikum nærmere hverandre ... I denne rike tradisjonen former vi juleutstillingen 2022 som vil, nå som da, vise etablerte og nyetablerte kunstnerskap side om side". 

– Gavetips også: Gi hverandre årskort til våre viktige kunstinstitusjoner. Det er mange, og de trenger gode venner hele året. Mange fine gaver i museumsbutikkene også, sier Sørlie og ønsker god høytid.