<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-NT7T3W7" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Kjøp
Tonje Brenna
Kunnskapsminister (Ap)
Foto: NTB
Født1987
BostedUllensaker
UtdannelseVgs
BransjePolitikk

Roller i norsk næringsliv

Tjenesten er levert av Purehelp
Roller pr. 31.12.2022
Foto: NTB
Nr 13
+2 Plassendring
Se hele listen >
Informasjon
Født1987
BostedUllensaker
UtdannelseVgs
BransjePolitikk

Roller i norsk næringsliv

Tjenesten er levert av Purehelp
Roller pr. 31.12.2022

Hun er kunnskapsminister, uten høyere utdannelse enn VGS. Kompenserer med politisk erfaring og teft til gagns. Har vist brennende engasjement som generalsekretær i AUF, ungdomssekretær i LO, politisk rådgiver i Justis- og beredskapsdepartementet og ved SMK. Overlevde Utøya. Nå har hun ansvar for et budsjett på ca. 120 mrd. og alle landets barnehager, grunnskoler og videregående skoler. Grep til slutt inn i tidenes lengste lærerstreik med tvungen lønnsnemnd.

Sosialister og andre fariseere

Det er ikke å forvente at noen er villig til å betale 1–2 millioner kroner i døgnet for å bo i Norge, slik tilfellet ville vært med Røkke, skriver Sverre Hope.

Færre vil starte privatskole

Antallet søknader om å starte privatskole i Norge har falt fra 48 i 2018 til 10 i år. Det gleder kunnskapsminister Tonje Brenna (Ap).

Hjerteskjærende og viktig om 22. juli

I boken «22. juli og alle dagene etterpå» kommer Tonje Brenna, tidligere generalsekretær i AUF, med et viktig innblikk i hvordan det er å ha opplevd og overlevd terrorangrepet på Utøya. Samtidig refser hun norske politikere for hvordan ordskiftet har vært i etterkant.