<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-NT7T3W7" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Kjøp
Tonje Hovde Skjelbostad
Advokat og daglig leder i Advokatfirmaet Legalis og Alt Legalt-konsernet
Foto: Silje Sundt Kvadsheim
Født1983
Bosted
Utdannelse
BransjeJus

Roller i norsk næringsliv

Tjenesten er levert av Purehelp
Roller pr. 31.12.2023
Foto: Silje Sundt Kvadsheim
Informasjon
Født1983
Bosted
Utdannelse
BransjeJus

Roller i norsk næringsliv

Tjenesten er levert av Purehelp
Roller pr. 31.12.2023

Skjelbostad er advokat og daglig leder i Advokatfirmaet Legalis og Alt Legalt-konsernet. Legalis har som mål å være ledende på digitale advokattjenester, og i 2020 lanserte de Advokatchatten – en gratis chat-tjeneste som har ført til over 10.000 henvendelser og en rekke nye betalende kunder. Skjelbostad har et sterkt engasjement og bruker stemmen sin aktivt i mangfoldsdebatten i bransjen. Hun sitter i Advokatforeningens etikkutvalg og har tidligere erfaring som juridisk rådgiver og avdelingsdirektør i Forbrukertilsynet hvor hun blant annet hadde ansvar for tilsynets arbeid på boligområdet, markedsføring i sosiale medier og e-handel samt angrerett.

Kaprer klienter med gratis chat-tjeneste

Advokatfirmaet Legalis mener at det ikke bør være skummelt å ta kontakt med advokat, og har fått over 1.000 nye betalende klienter gjennom sin gratis chat-tjeneste.

Sjakk-kjendis går av som advokat-topp

Sjakkekspert Torstein Bae gir seg i advokatfirmaene Alt Legalt og Legalis, og vurderer å avslutte advokatkarrieren. – Jeg vil ikke utelukke noe, sier han.