<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-NT7T3W7" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Kjøp
Helene Kvilhaug Brøndbo
Aksjeanalytiker i DNB Markets
Foto: Iván Kverme
Født1993
Bosted
Utdannelse
BransjeFinans
Foto: Iván Kverme
Informasjon
Født1993
Bosted
Utdannelse
BransjeFinans

Kvilhaug Brøndbo startet som aksjeanalytiker i DNB Markets i 2018. Hun beskrives som talentfull av sine kolleger og har levert sterke resultater som analytiker innenfor energi. Kvilhaug Brøndbo har studert industriell økonomi og teknologiledelse på NTNU, og ved siden av studiene var hun blant annet forskningsassistent på universitetet og intern i SEB, Bene Agere og i DNB. Før hun ble aksjeanalytiker i DNB, tilbragte hun drøyt et år i PwC etter at studiene var ferdig.

Sabler ned Scatec på dyrere gjeld

DNB Markets kutter kursmålet kraftig i Scatec. – Enten må selskapet hente penger, eller så må det revidere vekstmålene, sier analytiker Helene Kvilhaug Brøndbo.

Venter kraftig kursoppgang i Otovo-aksjen

– Vekstmålene ledelsen opererer med er ikke reflektert i dagens aksjekurs, sier DNB Markets-analytiker Helene Kvilhaug Brøndbo og rykker ut med en kjøpsanbefaling. Torsdag stiger aksjen markant.

– Spørsmålet er når aksjen skal gå

Analysesjef i ABG Sundal Collier, John Olaisen, er positiv til Scatec før selskapets kvartalstall: – Vi tror andre kvartal kommer til å sette fart i aksjen.

Scatec gruses av DNB

DNB-analytiker Helene K. Brøndbo har dekket Scatec i bare en drøy måned. Nå kutter hun kursmålet for tredje gang – og anbefaler salg.