<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-NT7T3W7" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Kjøp
avatar

Lene Tangevald-Jensen

Mine siste artikler
Pantsatte alt som 28-åring – nå er han milliardær
Han pantsatte alt han eide som 28-åring for å satse på egen business. – For å lykkes må du være optimist og modig, men alle går på en smell, mener IKM-gründer og milliardær Ståle Kyllingstad. 
Legens bedrifter
Lege og gründer Daniel Sørli har gjort suksess med Dr. Dropin. 25 klinikker og en omsetning på 385 millioner kroner. Når det butter, tar han seg en lang løpetur. 
Tore Myrholt: – Jeg er den rake motsetning til en entreprenør
– Min suksess handler om å gjøre andre bra. Det er så enkelt, sier Tore Myrholt. Etter mer enn 30 år som toppkonsulent har han rådgitt flere enn de fleste.
På toppen av Gill-gruppen
– Du må bruke tiden som et redskap, ikke som en sofa, sier Nils Petter Gill. I 2020 solgte han 4.700 biler. 
Finans-topp i Hollywood
Ulrik Knap er blant ytterst få nordmenn i toppledelsen i mediebransjen i Hollywood. Det innebærer ikke at han sipper champagne ved bassengkanten med filmstjerner på daglig basis.
Toppsjef Kristin Harila ble tinderangler
Da Kristin Harila nådde toppen av Kilimanjaro i 2015, hadde hun tidvis mistet synet, kastet opp og med et hode som holdt på å eksplodere. Men frihetsfølelsen var likevel så berusende at hun sa opp toppjobben i møbelgiganten Skeidar.
– Tiden er både en trussel og trøst
Å leve av humor er hardt arbeid – med underliggende angst og frykt for at ingen ler. Espen Eckbo har vært på galeien i mer enn 25 år.
Berømt for feil skivalg i OL
De tingene du ikke får gjort noe med må du ignorere – selv om du har “is i rubben” og taper dyrebare sekunder til konkurrentene i en OL-stafett.
Eiendomskonge jakter gjennombruddet
Tromsøs eiendomskonge Roar Dons bruker mer tid på musikk enn på business. 67-åringen håper fortsatt på det store gjennombruddet som musiker.
Sjelefred trumfer alt
For Håvard Nesheim er indre ro det mest verdifulle i livet og trumfer all økonomisk suksess. Men for finanstoppen har sjelefreden tidvis vært vanskelig å finne.