<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-NT7T3W7" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Kjøp
avatar

Redaksjonen

Mine siste artikler
Full forvirring etter handelsfesten
Folk strammet livremmen og brukte mindre penger under høstens svarte handelsdager. Eller?
Bankmillionene renner inn for Christen Sveaas
Advanzia har blitt kronen i juvelen i Christen Sveaas’ forretningsimperium. Kapitals beregninger viser at 66-åringen har kunnet cashe inn utbytter på snaut 1,5 milliarder kroner fra kredittkortbanken siden i fjor.
Harry Potter-dom: – Svært positivt for konsertbransjen i Norge
Ingen av partene fikk fullt gjennomslag da Warner Bros. Entertainment og Star Entertainment møttes til dyst om filmmusikken fra Harry Potter-universet. Sistnevntes advokat sier seg imidlertid fornøyd med at dommen gikk i deres favør på viktige punkter.
Vil lage Nerdrum-museum
Kitsch-maler Odd Nerdrums nærmeste familie jobber med etablere et museum for å få vist frem hans verker, som i liten grad er innkjøpt av offentlige kunstsamlinger.
Raushetsracet - milliardærer gir stadig bort mer av formuen
Familiene Horn og Klaveness melder seg på i racet om å ha navnet sitt på Norges mest rundhåndede stiftelser.
Eksklusive villaer manglet godkjenninger
Tidligere i år ble “Uranienborgslottet” og barndomshjemmet til den avdøde skipsrederen Erling Lorentzen lagt ut til salgs for svært høye summer. Ikke lenge etter ble det sendt inn anonyme varsler om at deler av boligene ikke er godkjent for dagens bruk. 
Gjør kontoret kult
Hybridarbeidslivet har kommet for å bli, men mange sjefer vil ha ansatte tilbake på kontoret. Hva motiverer egentlig ansatte, spesielt de yngre, til fysisk oppmøte?
Seltzers bekmørke julegave
Turboneger-bassist, programleder og nå også forfatter Thomas Seltzer (53) går rett til topps på Bokhandlerforeningens salgsliste med boken Amerikansk karmageddon. Den uortodokse USA-kommentatoren melder seg dermed på i racet om å bli en av årets julegavevinnere.
Verdensrekord for enkeltauksjon
I begynnelsen av november ble 60 toppverk fra kunstsamlingen etter Microsoft-medgründer Paul G. Allen solgt for 1,5 milliarder dollar. Det er med god margin verdensrekord for en enkeltauksjon.
Sjokkanslag for svenske boligpriser
Skal man tro på konklusjonene fra noen av verdens fremste økonomer, har boligprisnedturen bare så vidt begynt i Sverige. Det kan i sin tur gi nytt press på eiendomssektoren på Oslo Børs.