<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-NT7T3W7" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Kjøp
avatar

Redaksjonen

Mine siste artikler
Kunstpraten: Hva slags kunst kan du kjøpe?
Litografi. Serigrafi. Akvarell og tresnitt. Hva er egentlig de ulike kunstteknikkene?
Uriktig opplysning når ektefellen gjør feil?
Tilleggsskatt skal som hovedregel ilegges når skatteyter har gitt uriktig eller ufullstendig opplysning til skattemyndighetene. Men kan en ektefelle ha gitt uriktig opplysning når den andre ektefellen har gjort en feil?
Vil lage sjøens VW eGolf
Ved å elektrifisere en moderne utgave av en norsk tradisjonsbåt ønsker en bergensk familiebedrift å “booste” markedet for elektriske båter.
– Vi ruster oss for det som kommer
Det som begynte med 3.000 par underbukser i stuen til Olaf Tufte, har i dag blitt en bedrift som snuser på hundre millioner i omsetning. Men den norske rolegenden forbereder seg på urolige farvann.
Våpenkappløpets vinnere
Kongsberg Gruppens aksje har steget solid etter den russiske invasjonen av Ukraina. Dette kommer både offentlige og private aksjonærer til gode.
Pandemi som brukshindring
Det er nesten ikke grenser for hvor mange tolkningsspørsmål reglene om skattefrie boliggevinster kan reise. Nå har også pandemien kommet inn i bildet.
Lyden av Morgan Kane
Mens bokserien ble en megasuksess med 22 millioner solgte eksemplarer, kokte filmplanene bort i krangel og tull. Lydbøkene derimot, har gått bra – tatt i betraktning at Morgan Kane-serien hadde sin storhetstid på 60-, 70- og 80-tallet.
– Alle stjerner har stått riktig
Den norske møbelprodusenten Slettvoll leverte sterke resultater i fjor, viser nye regnskapstall. Inneværende år ligger an til å ende like solid, men det blir tøffere tider fremover, ifølge Slettvoll-sjefen.
Millionene triller inn for Vågenes
Den populære humoristen Kevin Vågenes har tatt sine velkjente karakterer til scenen. Det gir klingende mynt i kassen.
Kø av svenske Spac-fiaskoer
De svenske Spac-selskapene finner ikke noe å bruke pengene på. Resultatet blir stadig større kursfall og milliontap for investorene.