<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-NT7T3W7" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Kjøp
avatar

Margrethe Hegnar

Mine siste artikler
Julegavetips til kunstsamleren
Et knippe objekter som kan vekke entusiasme hos selv den mest kresne kunstkritiker denne julen. 
– Kundene våre er alt fra kjendiser til økonomer
Etter fire år i drift har hun omsatt for nesten 30 millioner kroner. Nå skal gründer Celine Aagaard få klesmerket Envelope 1976 til å vokse kraftig. 
Gallerist: – Tittelen var så klein
– Gallerier er butikker som later som de ikke er butikker, sier ukens gjest i Kunstpraten, gallerist Gard Eiklid.
Munch-eksperten: – Lettere å investere i aksjer enn kunst
Morten Zondag har viet karrieren til en av Norges aller fremste kunstnere. Men burde man egentlig investere i kunsten til Edvard Munch?
Kunstpraten: Har Norges største Melgaard-samling
På vanlig lønn har Morten Viskum bygget opp en kunstsamling på over 1.500 verker.
Setter dagsorden
Kvinnelige sjefredaktører dominerer fortsatt det norske mediebildet. Majoriteten av landets riksdekkende aviser har kvinner i toppen.
Stjerneskuddet Liv Ertzeid om kunstnerkarrieren: – Jeg tar aldri besøk i studio
Hun er blitt trukket frem som en av Norges unge kunstnere du burde holde et øye med, og mange mener verkene hennes har investeringspotensial. Nå jobber Liv Ertzeid mot sin neste utstilling.
Sjefkurator fra Henie Onstad: – Skulpturen ble en suksess og en skandale
Franske Niki de Saint Phalle tilhørte den internasjonale kunstscenen i New York på slutten av 50-tallet. Tiåret etter gjorde hun seg bemerket i Stockholm med en skulptur av en gravid kvinne man kunne entre via vaginaen. 
Gallerist Mikaela Bruhn Aschim: – Flust av kunstnere som ikke har et galleri
Den unge galleristen driver QB Gallery i Oslo og handler mye kunst privat. Nå forteller hun om de unge kunstnere som skal vises i galleriet, og hvordan du kan få kjøpt kunstverk for en billig penge.
Kvinnelig kunstsamler: – Jeg brukte det første studielånet på kunst
Anniken Storhaug er kunstnerisk leder i galleriet Dropsfabrikken i Trondheim og har samlet kunst siden hun var student – og fortsatt, på vanlig lønn. – Jeg har prioritert bort mye. Vi har en bil som knapt er EU-godkjent, jeg kan ikke huske sist jeg kjøpte en veske, og vi drar aldri på ferie til Syden.