<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-NT7T3W7" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Kjøp

Tøffe tider for næringslivet

Det er tøffe tider for store deler av næringslivet. Etter to år med pandemi og nå historisk høy generell prisvekst, høyere rente og ekstreme priser på energi, er situasjonen i mange SMB-virksomheter alvorlig.

KRIG I EUROPA: Når det stormer som verst øker behovet for trygghet og for tillit, påpeker artikkelforfatteren. Foto: Roman Hrytsyna/AP/NTB
Næringsliv

Gjestekommentar: Karen Kvalevåg, adm. direktør i Revisorforeningen

Vi er i en situasjon som var utenkelig for mindre enn et år siden. Det er krig i Europa, og hele verdensøkonomien er rammet av svikt i forsyningskjeder, høy kostnadsvekst og fallende etterspørsel. Næringslivet merker selvsagt dette ekstra godt.

Når det stormer, øker behovet for trygghet og for tillit.