<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-NT7T3W7" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Kjøp

Ansetter for alt hva remmer og tøy kan holde

De fem store revisjonsfirmaene har ansatt rundt 1.300 nyutdannede i løpet av det seneste året og brorparten er revisorer. Målet om 5.000 nye revisorer innen utgangen av 2026 ser ut til å være innen rekkevidde.

Kamp om talentene: De fem store revisorfirmaene har gått sammen for å utdanne og rekruttere flere revisorer. F.v.: Karen Kvalevaag, adm. direktør i Revisorforeningen, Roland Fredriksen, KPMG, Eli Moe-Helgesen, PwC, Finn Ole Edstrøm, EY, Torgeir Dahle, Deloitte, Erik Helge Lie, BDO. Foto: Eivind Yggeseth
Næringsliv

– Revisjonsbransjen er i kraftig vekst, og de fem store revisjonsselskapene, EY, PwC, KPMG, Deloitte og BDO, mangler alene over 5.000 revisorer for å dekke behovet for nyansettelser de neste fem årene, sa adm. direktør Karen Kvalevåg i Revisorforeningen til Finansavisen 17. mars.

Det var på dagen da Revisorforeningen dro i gang en kampanje i samarbeid med de de fem store som co-ledere i revisjonsselskapenes største bransjeaktører, som skulle skal vise verdien av revisjon og der hovedmålet var og er å tiltrekke enda flere talenter til bransjen.

–