<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-NT7T3W7" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Kjøp

Pengene triller inn for Blipp

Selskapene til Stian Blipp, kjent fra scene, podkast og skjerm, dro inn millioner i fjor.

Gjør økonomisk suksess: Programleder Stian Blipp. Foto: Terje Bendiksby/NTB
Næringsliv

Det viser ferske regnskapstall for virksomhetene Kjempegreit, Kjempegreit Show, Kjempegreit Produsert og Nerdelandslaget. Førstnevnte er morselskap i mini-konsernet og satt igjen med et resultat på over 2,1 millioner kroner. Inntektene var høyest i Kjempegreit Produsert, som omsatte for 2,8 millioner og hadde et resultat på nær to millioner.

Blipp ble først kjent som danser gjennom en opptreden i TV-programmet “Norske Talenter” i 2008. Deretter fikk han sitt eget show på TV 2 og ledet siden kanalens populære fredagsunderholdning “Senkveld” sammen med Helene Olafsen. For tiden er bergenseren aktuell med Amazon-satsningen “Spice of life med Stian Blipp”, hvor han lurer kjendiser på en humoristisk måte.

De siste årene har Blipp også slått seg opp som en betydningsfull profil i den norske spillverdenen, blant annet gjennom podkasten “Nerdelandslaget”. Dette ser ut til å kaste greit av seg – selskapet ved samme navn hadde salgsinntekter på drøyt 1,6 millioner kroner og satt igjen med over en halv million på bunnlinjen i 2022.

Tusenkunstneren ser dermed ut til å ha kommet godt ut av det økonomisk i et år der han måtte avlyse planlagte opptredener med standupforestillingen “Cirque du Blipp” etter å ha møtt veggen. I desember fortalte 33-åringen åpent til VG om at han hadde gått på en smell både fysisk og psykisk.