<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-NT7T3W7" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Kjøp
Tiril Flørnes Støle
Analytiker i Sparebank1 Markets
Foto: LinkedIn
Født1996
BostedOslo
UtdannelseSiviløkonom fra NHH
BransjeFinans
Foto: LinkedIn
Informasjon
Født1996
BostedOslo
UtdannelseSiviløkonom fra NHH
BransjeFinans

Flørnes Støle jobber som analytiker i Sparebank 1 Markets og har – som datter av Pareto-gründer og multimilliardær Svein Støle – finans i blodet. Det var likevel ingen selvfølge at hun som 22-åringen skulle knuse 1.500 konkurrenter og gå av med seieren som “verdens råeste finanskvinne” i den internasjonale konkurransen til EY i fjor. 

Til tross for sin unge alder har hun allerede en imponerende CV, med internships i både EY og Sparebank 1 Markets. I august startet hun som analytiker i sistnevnte hvor hun dekker finans og nå snart eiendom. 

Flørnes Støle har også vært medlem av næringslivsutvalget ved NHH i Bergen og var den eneste jenta i børsklubben på skolen. 

Ser inntektsfall for meglerkjempe

ABG Sundal Collier hadde rekordhøye inntekter i fjor. Nå har SpareBank 1 Markets tatt opp analysedekning og spår inntektene ned de neste årene.

Historisk lave porteføljekjøp for Axactor

Det ble ingen desperat porteføljeshopping på Axactor i andre kvartal. Selskapet ligger nå som gjedda i sivet og er klare for å sluke de mest attraktive porteføljene.

Nye spekulasjoner rundt Sveaas-banker

Flere analytikere peker mot Sveaas-bankene, og hinter om en fusjon. – Med samme hovedeier er det naturlig at det vil bli spekulasjoner.