<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-NT7T3W7" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Kjøp
+ mer
Østens rikdom: Nordic Life markedsfører salg av eksklusivt drikkevann fra Fyresdal, og et av markedene de sikter mot finner du i Midtøsten. Adm. dir. Kjetil Torper har tidligere meldt at de hadde en avtale med et ikke navngitt PE-selskap i Dubai.  Foto: Bloomberg

Arabiske investorer forsvant som luftspeilinger

Kjetil Brødremoen Torper har over tid meldt om enorm omsetning og avtaler med rike arabiske investorer for kildevannsselskapet Nordic Life, som han verdsatte til 250 millioner kroner i fjor. Men regnskap uteblir, ingen penger er tjent, og araberne har forduftet som luftspeilinger i ørkenen.

– Vi har store ting på gang. Det nærmer seg en sluttføring av avtalen med et stort selskap i Midtøsten. Jeg har snart store nyheter til deg, fortalte administrerende direktør i det norske kildevannselskapet Nordic Life, Kjetil Brødremoen Torper, til Kapital i begynnelsen av november i år. 

Han kunne derimot ikke si noe om hvilket selskap dette var, men han forsikret oss om at avtalen er gullkantet.

Reportasjer