<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-NT7T3W7" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Kjøp
+ mer
Gullkalven: Den omstridte ABT-gründeren og forretningsmannen Morten Bjarne Olsen var rene gullkalven for en rekke selskaper meglerhuset tilrettela. Nå vil han ta et oppgjør med fortiden. Fredrik Grønningsæter

Aker Brygge Trading-gründer i strupen på lånehai: – Aksjonærer er ført bak lyset

Beskyldningene hagler mellom gråmarkedsaktører etter at gullkalven, det omstridte meglerhuset Aker Brygge Trading, gikk konkurs i 2020. Samtidig prøver lånehai-selskapet Easylend, som meglerhuset solgte for, å hente inn mer kapital fra aksjonærer som allerede mener seg lurt.   

Rett før jul bestemte forretningsmannen Ragnar Ottosen seg for å redde lånehai-selskapet Easylend. Et av flere selskaper som han forvalter. Som styreleder, og eneste styremedlem, innkalte han til ekstraordinær generalforsamling den 30. desember for selskapets vel 200 aksjonærer. 

Arkitektene: Forretningsduoen Håvard Lindstrøm og Torbjørn Myhre (bildet) sto bak den opprinnelige ideen om Easylend.
Reportasjer