<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-NT7T3W7" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Kjøp
+ mer
Foto: Getty Images

Julegavetips til den stilsikre

Fjonge sko i gave? Husk byttelapp. Her er et par andre julegavetips til den stilsikre i ditt liv. 

Litt bling

Det må være lov. Moteløven kan sjelden få for mange accessoirer. Svenske All Blues har funnet sin egen stil innenfor cleane smykker, det være seg øredobber, armbånd eller halskjeder. De fleste modellene finnes i både sølv og gull – smak og behag. Se alternativt til norske Tom Wood, Mold Atelier og Pearl Octopuss.y. 

Armbånd: Fra All Blues, til 7.500 kroner. Foto: All Blues

Hotte sko

Paraboots Micheal ble designet under andre havldel av 40-tallet, men ser minst like bra ut i dag. Skoen fra Frankrike har fått kultstatus og er spesielt populær nå om dagen. Koster 4.200 kroner. Rimeligere designikoner er Superga 2750, til 700 kroner. 

Sko: Paraboot Michael, til 4.200 kroner. Foto: Paraboot

Småjulete klær som ikke skriker julegenser

Som du kan lese senere i dette bladet, slår vi ikke et slag for den komiske julegenseren denne gangen. I stedet, finn frem en Marius-genser, en fair isle-vest eller en klassisk ullgenser med dyp v-hals. Mer hjemmekoselig og varmt, enn påtatt og småvulgært. 

For de som foretrekker kjole under treet, hva med noe i en sprek grønnfarge?

Genser: Fra Rubato, til 1.960 kroner. Foto: Rubato
Strikket vest: Fra Aimé Leon Dore, til 2.100 kroner. Foto: Aimé Leon Dore
Kjole: Fra Ganni, til 3.600 kroner. Foto: Ganni

Norsk yndlingstøy

Siden vi bor i Norge, kommer man ikke unna det faktum at de aller fleste elsker allværsjakken. Dermed er plagget også topp å legge under treet. Skalljakker i Gore-tex eller andre syntetiske “high tech”-materialer er ofte kostbare, men her kan man også kjøpe brukt. Heldigvis kan de vare lenge med riktig vedlikehold, og flere merkevarer har blitt flinke på å tilby reparasjoner. Gorpcore-trenden gjør at selv de aller mest motebevisste kan la seg overbevise av allværsjakkens gode sider. 

Skalljakke: Fra Arcteryx, til 4.500 kroner. Foto: Arcteryx

Noe grønt

Alle med smarttelefon og Instagram-profil har fått med seg det utrolige populariteten til Monstera-planten. Snart er den like populær i stuen som tuja i hekken. Små planter starter på et par hundrelapper. Finnes hos de aller fleste blomsterforretninger som følger med i tiden. 

Plante: Monstera, fra omtrent 300 kroner. Foto: Getty Images

Null TV

Det er en grunn til at meglere ber deg fjerne TVen når det er visning. Vanligvis er de ikke spesielt pene. En projektor fikser noe av dette og kan samtidig gi kinofølelse til fredagskveldene. Dermed kan en portabel projektor, som denne fra Samsung, være et smart kjøp til deg selv, leiligheten eller andre som helst ikke vil ha TVen stående fremme i finstuen året rundt. 

Portabel projektor: Samsung The Freestyle, til 7.999 kroner. Foto: Samsung

Smarte greier

Google Nest Hub er kalenderen, værstasjonenen, musikkspilleren, huskelisten og smarthjempunktet som gir deg full oversikt fra kjøkkenbenken mens du tryller i deg kaffe om morgenen eller lager mat etter jobb. Prisen er rett under 1.000 kroner. Best av alt? Den ser ikke horribel ut. 

Smartstasjon: Google Nest Hub, til 990 kroner. Foto: Google

Livsstil
Reportasjer