<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-NT7T3W7" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Kjøp
+ mer
Uten sko, med hull: King Charles måtte ta av seg skoene under et besøk i en moské i London. Det viste seg at han hadde hull i sokken, til den britiske tabloidpressens store interesse. Hull i sokken til tross, den velkledde regenten følger imidlertid fortsatt regelen om at strømpene skal matche buksen. Foto: Getty Images

Kong Charles' sokker skaper overskrifter

Selv den britiske kongen kan få hull i strømpene, så hvordan velger man egentlig gode sokker til dressen?

Før skoen ble avkledd: Kong Charles og dronning Camilla, ulastelig antrukket. Foto: Getty Images

I februar skapte kong Charles overskrifter i den britiske tabloidpressen. Det i seg selv er naturligvis langt fra uvanlig. Men temaet denne gangen var nytt og uventet. Den ellers så ulastelig antrukne regenten ble her, under et moské-besøk hvor skoene måtte av, observert med hull i sokken.

Livsstil
Reportasjer