<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-NT7T3W7" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Kjøp

Det er ikke grønt alt som glimrer

Hva har Finlands statsminister og “Ellinors vise” av Klaus Hagerup felles? Jo, begge kan lære næringslivet noe om ESG, skriver Lars Røsæg.

Ung, dyktig og i hardt vær: Den dagen dans og alkohol blant gode venner blir et problem, er vi flere som må gå i oss selv, skriver visekonsernsjef Lars Røsæg i Yara. Han henviser til den siste tidens oppslag om Finlands statsminister, Sanna Marin. Foto: AP/NTB
Næringsliv

Gjestekommentar: Lars Røsæg, visekonsernsjef  i Yara

I åpningsversene av "Ellinors vise”, som i sin mest kjente versjon fremføres av Kine Hellebust, drømmer Hagerup om frihet, en bedre verden og “at arbeidet æ leve med, e mykje, mykje meir enn det å slite”. Disse drømmene deles sannsynligvis av Finlands statsminister, sosialdemokraten Sanna Marin – en relativt sett ung og svært dyktig politiker med sterke bidrag både i finsk og internasjonal politikk.