<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-NT7T3W7" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Kjøp

Visma tar storbedriftene med opp i skyen

Visma tar storbedriftene med opp i skyen. – Visma Business NXT er utviklet for å tilpasses bedrifters behov, og passer for de som ikke vil nøye seg med standardsystemer i skyen, sier adm. direktør Øyvind Larsen i Visma Software.

IKKE HELT STANDARD: – En god del av kundene våre vil ikke nøye seg med skybaserte systemer som bærer preg av å være standardsystemer, sier Øyvind Larsen. Foto: Visma
Næringsliv

Etter over 25 år i bransjen er det over 100.000 bedrifter som bruker regnskapssystemet Visma Business. De seneste årene har det kommet en rekke skysystemer på markedet, og Visma har allerede flere av dem i porteføljen. Visma Business har frem til nå holdt seg i “bakken”, men nå går også Visma Business i skyen under navnet Visma Business NXT.