<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-NT7T3W7" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Kjøp
+ mer
Rabagast: Arve Due Lund, advokat og partner i Stray Vyrje, var en rabagast på skolen og ville aldri kommet inn på jusstudiet i dag, sier han selv. Foto: Iván Kverme

Arve Due Lund så lyset i tunnelen

Bestefaren var telegrafarbeider og pryder forsiden på boken hans om arbeidsrett. Oldefaren rømte til Sverige og byttet navn etter at han hadde tredd en gitar over hodet på en politimann. Arve Due Lund har slett ikke den klassiske advokatfamiliehistorien.

– Nedtrappingsavtale? Jeg driver med opptrapping!

Arve Due Lund slår seg ned på møterommet i nytt firma. 68-åringen har skiftet beite og byttet advokatfirma i en alder da de fleste andre partnere begynner å planlegge slutten på partnerskap og arbeidstid. Selv er han mer opptatt av å sørge for at han synes godt slik at klientene fortsetter å komme.

Digital uro

– Jeg er frisk.

Reportasjer
Næringsliv