<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-NT7T3W7" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Kjøp

– Grave ut de siste timene om kvelden fordi du virkelig vil vinne

– Endel av de større firmaene har gått vel langt i å maksimere inntjeningen, mener Aron Solheim i Glittertind. Kantspilleren og balltalentet fra Horten bygger et annerledes advokatkontor. Eventbyrået fikk sjokk da Solheim bestilte firmatur med flyforbud.

Å ville vinne: – Er du prosedyreadvokat, så er det ingen ulempe å ha et visst vinnerinstinkt, sier partneren i Glittertind. Foto: Thomas Bjørnflaten / Finansavisen
Næringsliv

– Skal du lykkes i denne rollen, må du ha evnen til å skru på – og skru av. Jeg tror de som mistrives i vårt yrke er de som ikke greier å skru av. Det er fort gjort å ta med seg sakene hjem og la dem ligge og kverne i hodet.