<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-NT7T3W7" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Kjøp
+ mer
Norgespremiere: Krug Grande Cuvée 169 Édition Foto: Svein Lindin

Slik smaker nyeste Krug Grand Cuvée 169 Édition

En ny Krug er på trappene. Vi har smakt den første flasken som ankom Norge. 

Hver uke velger sommelierene Svein Lindin og Jon Trygve Hegnar ut et vintips, alene eller med gjester. Hør ukens episode her:

Følg "Ukens vintips" i Apple Podcast eller Spotify direkte i din podcastspiller.

I ukens podcast er investor Gard Kverneland med oss som gjest når vi smaker på de to første flaskene av Krug Grand Cuvée 169 Édition som har ankommet Norge. Vinen forventes for salg fra 19. mai på Vinmonopolet.

Krug regnes for å være den beste champagnen i verden.  

Krug har en unik smak hvor perfeksjonisme, kunnskap og druekvalitet er satt i et historisk smaksbilde - et bilde av den beste champagnen det var mulig å lage akkurat det året.  Ifølge vinmaker Julie Cavil er ambisjonen til Krug Grande Cuvée er å oppnå den komplette champagnen uten elementer som overskygger hverandre. Perfeksjonisme i hver utgave er drivkraften til Krug. 

Ukens vintips presenteres av Svein Lindin og Jon Trygve Hegnar. Svein er sommelier og mangeårig vinjournalist i Kapital og Finansavisen. Jon Trygve Hegnar tok sin sommelierutdannelse i 2017 og holder på med vinutdannelsen WSET Diploma. Jon Trygve er leder for digital utvikling i Hegnar Media. Foto: Eivind Yggeseth

Spørsmål eller forespørsler?

Kontakt Svein og Jon Trygve direkte på sosiale medier eller send en e-post til vin@kapital.no

Vin