<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-NT7T3W7" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Kjøp

Hvordan lære mer om vin

De beste tipsene om hvor du finner mer vinkunnskap

Vin

Hver uke velger sommelierene Svein Lindin og Jon Trygve Hegnar ut et vintips, alene eller med gjester. Hør ukens episode her:

Følg Ukens vintips i Apple Podcast eller Spotify direkte i din podcastspiller.

Stadig noe mer å lære

I ukens podcast forteller Jon Trygve og Svein om hvordan man lærer mer om vin og holder seg oppdatert i vinverdenen. Konklusjonen er klar: Man blir ikke utlært i vinverdenen, men du verden hvor morsomt det er å følge med på en dynamisk bransje hvor innholdet (les vinsmaken) er i fokus. Under finner du åtte flotte anbefalinger for å hente mer lærdom:

Ukens vintips presenteres av Svein Lindin og Jon Trygve Hegnar. Svein er sommelier og mangeårig vinjournalist i Kapital og Finansavisen. Jon Trygve Hegnar tok sin sommelierutdannelse i 2017 og holder på med vinutdannelsen WSET Diploma. Jon Trygve er leder for digital utvikling i Hegnar Media. Foto: Eivind Yggeseth

Spørsmål eller forespørsler?

Kontakt Svein og Jon Trygve direkte på sosiale medier eller send en e-post til vin@kapital.no