<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-NT7T3W7" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Kjøp

Hvordan lære mer om vin

De beste tipsene om hvor du finner mer vinkunnskap

Ukens vintips: Hvordan lære mer om vin
Vin

Hver uke velger sommelierene Svein Lindin og Jon Trygve Hegnar ut et vintips, alene eller med gjester. Hør ukens episode her:

Følg Ukens vintips i Apple Podcast eller Spotify direkte i din podcastspiller.

Stadig noe mer å lære

I ukens podcast forteller Jon Trygve og Svein om hvordan man lærer mer om vin og holder seg oppdatert i vinverdenen. Konklusjonen er klar: Man blir ikke utlært i vinverdenen, men du verden hvor morsomt det er å følge med på en dynamisk bransje hvor innholdet (les vinsmaken) er i fokus. Under finner du åtte flotte anbefalinger for å hente mer lærdom:

Ukens vintips presenteres av Svein Lindin og Jon Trygve Hegnar. Svein er sommelier og mangeårig vinjournalist i Kapital og Finansavisen. Jon Trygve Hegnar tok sin sommelierutdannelse i 2017 og holder på med vinutdannelsen WSET Diploma. Jon Trygve er leder for digital utvikling i Hegnar Media. Foto: Eivind Yggeseth

Spørsmål eller forespørsler?

Kontakt Svein og Jon Trygve direkte på sosiale medier eller send en e-post til vin@kapital.no