<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-NT7T3W7" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Kjøp

Ny favoritt fra Piemonte - Sandrone

2018 årgangen leverer sterkt på pris og kvalitet

Jon Trygve og Svein har fått en ny favorittprodusent fra Piemonte. Valget i ukens podcast står mellom 2018-årgangen av Barolo Le vigne 2018 og Barolo Aleste 2018 fra vinprodusenten Sandrone. Begge koster rundt 1.000 kroner, og er verdt hver krone. Spesielt om man ser på den iboende konsentrasjonen begge vinene har. Denne årgangen fra Barolo har gitt klassiske nebbioloviner i en kjøligere stil. Barolo 2018-årgangen er tanninrik, men viser også frem en flott syrlighet og konsentrasjon som lover godt for vinen i tiårene fremover. Hvem av de to som Jon Trygve og Svein lander på som sin favoritt hører du i ukens podcast, sammen med siste nytt fra Vinify. Sandrone Barolo Le vigne 2018 Kr 967,50 Sandrone Barolo Aleste 2018 kr 1097,80
Vin

Hver uke velger sommelierene Svein Lindin og Jon Trygve Hegnar ut et vintips, alene eller med gjester.
Hør ukens episode her:

Ny favoritt fra Piemonte

Jon Trygve og Svein har fått en ny favorittprodusent fra Piemonte. Valget i ukens podcast står mellom 2018-årgangen av Barolo Le vigne 2018 og Barolo Aleste 2018 fra vinprodusenten Sandrone. Begge koster rundt 1.000 kroner, og er verdt hver krone. Spesielt om man ser på den iboende konsentrasjonen begge vinene har. Denne årgangen fra Barolo har gitt klassiske nebbioloviner i en kjøligere stil. Barolo 2018-årgangen er tanninrik, men viser også frem en flott syrlighet og konsentrasjon som lover godt for vinen i tiårene fremover. Hvem av de to som Jon Trygve og Svein lander på som sin favoritt hører du i ukens podcast, sammen med siste nytt fra Vinify.

Trykk for å lese mer om vinene:

Obs: Forsatt ligger 2017 årgangen i noen butikker, et godt kjøp det også. 2018 imponerer i like grad

Følg «Ukens vintips» i Apple Podcast eller Spotify direkte i din podcastspiller.

Last ned Vinify-appen for flere vintips

Vinjournalist og sommelier Svein Lindin (og en rekke andre vineksperter) deler daglig sine vinanbefalinger i appen Vinify.

I Vinify kan du:

  • Søke etter de beste kjøpene tilgjengelig på ditt lokale pol
  • Finne de beste vinbarene
  • Se ekspertenes anbefalinger
  • Lagre og dele dine egne smaksnotater.
  • Holde orden på vinkjelleren din
  • Tilgjengelig på iOS og Android
Sandrone Barolo Le vigne 2018 Kr 967,50 Sandrone Barolo Aleste 2018 kr 1097,80 Lars Brænden Schram