<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-NT7T3W7" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Kjøp

Du blir ikke skuffet av disse vinene

Simon Zimmermann med to personlige vinfavoritter

Simon Zimmermann gjester studio med to personlige favorittviner. Simon tar først for seg produsenten Weingut Robert Weil fra Tyskland. - Hans toppviner er verdt å kjøpe inn, spesielt med tanke på lagring forteller Simon. Vin nr to er en utradisjonell vin fra Napa Valley i California. 2019 årgangen med Mayacamas Merlot er ikke lett å få tak i, men vel verdt å jakte etter på Vinmonopolet. Simon er aktuell med ny jobb og forteller litt mer hva som skjer i kulissene på Kastellet.
Vin

Hver uke velger sommelierene Svein Lindin og Jon Trygve Hegnar ut et vintips, alene eller med gjester.
Hør ukens episode her:

Du blir ikke skuffet av disse vinene

Simon Zimmermann gjester podcasten med to personlige favorittviner. Simon tar først for seg produsenten Weingut Robert Weil fra Tyskland. – Hans toppviner er verdt å kjøpe inn, spesielt med tanke på lagring, forteller Simon. Vin nr. to er en utradisjonell vin fra Napa Valley i California. 2019-årgangen med Mayacamas Merlot er ikke lett å få tak i, men vel verdt å jakte etter på Vinmonopolet. Simon er aktuell med ny jobb og forteller litt mer hva som skjer i kulissene på Kastellet.

Trykk for å lese mer om vinene:

Weil Kiedrich Gräfenberg Riesling Trocken GG 2020 kr 609,90 Mayacamas Merlot 2019 kr 598 Lars Brænden Schram

Følg «Ukens vintips» i Apple Podcast eller Spotify direkte i din podcastspiller.

Last ned Vinify-appen for flere vintips

Vinjournalist og sommelier Svein Lindin (og en rekke andre vineksperter) deler daglig sine vinanbefalinger i appen Vinify.

I Vinify kan du:

  • Søke etter de beste kjøpene tilgjengelig på ditt lokale pol
  • Finne de beste vinbarene
  • Se ekspertenes anbefalinger
  • Lagre og dele dine egne smaksnotater.
  • Holde orden på vinkjelleren din
  • Tilgjengelig på iOS og Android