<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-NT7T3W7" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Kjøp

Vinene du må prøve fra California

 Mae Estate imponerer stort

Vin

Hver uke velger vinjournalist og vinkelner Svein Lindin ut et vintips, alene eller med gjester. Vin med stedegen smak, intensitet, og som gir valuta for gane og lommebok, er fellesnevner for alle anbefalinger.

Hør ukens episode her:

Vel verdt pengene, toppviner fra California

Lidenskapelig: Vinmakeren Justin Tyler Willett lager noen av de beste vinene i Santa Barbara i California. Lars Brænden Schram

Svein har besøk av den dyktige eieren og vinmakeren Justin Tyler Willett i studio. Han er født og oppvokst i Santa Barbara i California. Som 22-åring etablerte han Tyler Winery i 2005. Justin er en av få vinmakere som har utviklet sin egen vingård med tilhørende økologiske vinmarker rundt. Til stor suksess. 

Hans nyeste prosjekt ble til i 2015: Mae Estate i Santa Rita Hills. I ukens podcast smaker Svein og Justin på 2019-årgangen, den første årgangen fra denne eiendommen. Og det er stor grunn til å melde at vinene er svært gode. Svein ber lytterne kjenne sin besøkelsestid og skaffe seg flaskene.

Trykk for å lese mer om vinene:

Følg «Ukens vintips» i Apple Podcast eller Spotify direkte i din podcastspiller.

Last ned Vinify-appen for flere vintips

Vinjournalist og sommelier Svein Lindin (og en rekke andre vineksperter) deler daglig sine vinanbefalinger i appen Vinify.

I Vinify kan du:

  • Søke etter de beste kjøpene tilgjengelig på ditt lokale pol
  • Finne de beste vinbarene
  • Se ekspertenes anbefalinger
  • Lagre og dele dine egne smaksnotater.
  • Holde orden på vinkjelleren din
  • Tilgjengelig på iOS og Android

Ukens vintips: Mea Estate Pinot Noir 2019 kr 880 Mae Estate Chardonnay 2019 kr 880 Lars Brænden Schram