<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-NT7T3W7" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Kjøp

Vinene som passer perfekt til 17. mai

Den beste feiringen på nasjonaldagen skjer med bobler

Vin

I denne podcastepisoden: Svein og Jon Trygve er i studio for å gi deg de beste anbefalingene til nasjonaldagen. Svein og Jon Trygve kommer med noen svært gode vintips om hva og hvordan du skal løse vinbiten på nasjonaldagen. Franske og italienske bobler står på menyen, og Jon Trygve forteller om siste nytt om Vinify. Og det er store nyheter han kommer med. Se, hør og lær!

Anbefalte viner i denne episoden

Om Ukens vintips

Hver uke velger vinjournalist og vinkelner Svein Lindin ut et vintips, alene eller med gjester. Vin med stedegen smak, intensitet og som gir valuta for gane og lommebok er fellesnevner for alle anbefalingene.

Med vinkelnere som Kristoffer Aga fra Re-Naa, Jon Trygve Hegnar fra Vinify/Hegnar Media, Simon Zimmermann og Ole Berg fra Fursetgruppen som sidekicks, florerer det med vinkunnskap og knallgode tips. I tillegg dukker andre kjente fjes fra mat- og vinbransjen fra inn- og utland innom.

De beste kjøpene til 17. mai-feiringen Lars Brænden Schram

Følg Ukens vintips i Apple Podcast Spotify eller direkte i din podcastspiller.

Se flere vintips med Vinify

Vinjournalist og sommelier Svein Lindin (og en rekke andre vineksperter) deler daglig sine vinanbefalinger i appen Vinify.

I Vinify kan du: Søke etter de beste kjøpene tilgjengelig på ditt lokale pol, finne de beste vinbarene, se ekspertenes anbefalinger, lagre og dele dine egne smaksnotater og holde orden på vinkjelleren din.

Tilgjengelig på iOS og Android.

Abonner på nyhetsbrev

Få de beste vintipsene rett inn i innboksen. Hver uke. Enklere blir det ikke å holde oversikten over Sveins anbefalinger.