<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-NT7T3W7" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Kjøp

Kjøper den aller beste vinen i verden

Jobben som krever dedikasjon døgnet rundt

Vin

Svein har besøk av studio av Arnt Egil Nordlien i Vinmonopolet. Arnt Egil er ansvarlig for spesialpolene sitt utvalg og kjøper vin for millioner av kroner i året.  Av de beste vinene i verden. Temaet er natulig nok det aktuelle nyhetslippet i spesialutvalget med fokus på Champagne og musserende vin fra England. Kunnskapsrike Arnt Egil Nordlien forteller også hvordan spesialpolet jobber for å få tak i de beste vinene. En jobb som virkelig krever dedikasjon.

Boblefest

Nyhetsslippet 15. juni har hovedtema musserende, med 29 viner fra England og 71 fra Champagne. Hele 150 varelinjer er tilgjengelig, og totalt drøye 22.500 flasker er kjøpt inn. Det er duket for boblefest. 

Les hele Sveins artikkel og anbefalte kjøp her

Stor spennvidde på pris

Prisnivået starter på 470 kroner for habile Hattingley Valley Blanc de blancs Brut 2014, og ender opp med ikoniske Dom Perignon P2 2004 til 4.560 kroner. Over 100 varelinjer ligger under 1.200 kroner på nyhetsslippet, men bare rundt 30 varelinjer ligger under 650 kroner. Last ned lanseringslisten i excel (ekstern lenke Vinmonopolet)

Vinmonopolet, Produktsjefer Spesialpol 2018 Svein Lindin

Vinmonopolet Skøyen gir deg uante muligheter til å prøve ny vin Svein Lindin