<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-NT7T3W7" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Kjøp

Bobler fra England imponerer

Med besøk fra Nyetimber er det duket for ny lærdom

Bobler fra England imponerer forsatt
Svein har fokus på engelsk vin denne uken. Episoden dykker ned i historien og suksessen til den anerkjente engelske vinprodusenten Nyetimber. Engelsk vin er i vinden og Nyetimber spiller en ledene rolle i utviklingen. Svein har besøk av kunnskapsrike Karl Thorgersen som forteller hvordan Nyetimber har klart å utnytte det unike engelske klimaet og jordsmonnet til å dyrke druer av eksepsjonell kvalitet. Vi hører også se på deres engasjement for bærekraftighet og miljøvern, og hvordan de tar vare på det unike landskapet som gir liv til deres vinmarker
Vin

I denne podcastepisoden:  Svein har fokus på engelsk vin denne uken. Episoden dykker ned i historien og suksessen til den anerkjente engelske vinprodusenten Nyetimber. Engelsk vin er i vinden, og Nyetimber spiller en ledende rolle i utviklingen.

Svein har besøk av kunnskapsrike Karl Thorgersen, som forteller hvordan Nyetimber har klart å utnytte det unike engelske klimaet og jordsmonnet til å dyrke druer av eksepsjonell kvalitet. Vi hører også om deres engasjement for bærekraft og miljøvern, og hvordan de tar vare på det unike landskapet som gir liv til deres vinmarker.


Anbefalt vin i denne episoden

Om Ukens vintips

Hver uke velger vinjournalist og vinkelner Svein Lindin ut et vintips, alene eller med gjester. Vin med stedegen smak, intensitet og som gir valuta for gane og lommebok er fellesnevner for alle anbefalingene.

Med vinkelnere som Kristoffer Aga fra Re-Naa, Jon Trygve Hegnar fra Vinify/Hegnar Media, Simon Zimmermann og Pontus Dahlstrøm som sidekick, florerer det med vinkunnskap og knallgode tips. I tillegg dukker andre kjente fjes fra mat- og vinbransjen fra inn og utland innom.

Ukens vin er fra Nyetimber Lars Brænden Schram

Følg Ukens vintips i Apple Podcast Spotify eller direkte i din podcastspiller.

Se flere vintips med Vinify

Finn polets beste kjøp med Vinify-appen

Vinjournalist og sommelier Svein Lindin (og en rekke andre vineksperter) deler daglig sine vinanbefalinger i appen Vinify.

I Vinify kan du: Søke etter de beste kjøpene tilgjengelig på ditt lokale pol, finne de beste vinbarene, se ekspertenes anbefalinger, lagre og dele dine egne smaksnotater og holde orden på vinkjelleren din.

Tilgjengelig på iOS og Android.

Abonner på nyhetsbrev

Få de beste vintipsene rett inn i innboksen. Hver uke. Enklere blir det ikke å holde oversikten over Sveins anbefalinger.