<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-NT7T3W7" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Kjøp

Renner over av interessenter

På Eiksmarka i Bærum bygges et knippe eksklusive leiligheter og rekkehus til et prisnivå man aldri før har registrert i området. Bak det nye boligprosjektet står eiendomsutviklingsselskapet Profier, kontrollert av mangemilliardær Bjørn Rune Gjelsten. Og renteøkninger til tross – interessentene står i kø.

Stor interesse: På Eiksmarka i Bærum ser om et par års tid Bekkegrenda dagens lys. Boligprosjektet huser et begrenset utvalg forseggjorte leiligheter og rekkehus – til heftige kvadratmeterpriser. Foto: Eiksmarka Utvikling AS/Profier
Eiendom

I årevis har Eiksmarka Senter, som på slutten av 1960-tallet nådde sin storhetstid da det var en sentral del av en av de første Olsenbanden-filmene, vært preget av forfall og elendige besøkstall. Men senteret har nå gjenoppstått i en helt ny forfatning, med nye forretninger og flere serveringssteder.