<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-NT7T3W7" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Kjøp
avatar

Redaksjonen

Mine siste artikler
Krever over 20 mill. i erstatning
Erstatningssaken Petter Dragesund har varslet mot staten er berammet og skal etter planen opp i Oslo tingrett i oktober. Det er satt av åtte dager til behandlingen.
Har strykere verdt over en halv milliard
Stiftelsen Anders Sveaas’ almennyttige fond, som Christen Sveaas står bak, sitter på en av Europas mest eksklusive instrumentporteføljer. Professor Peter Herresthal ved Norges musikkhøyskole beskriver samlingen som en “verdensarv av stor betydning”.
Flom av “fattigmanns-Porsche”
Mange som anså elbilen Taycan som en mulighet til å entre Porsche-verdenen, kaster nå kortene. På Finn.no ligger det nesten 600 Taycaner til salgs, og luksusbilselgere får mange forespørsler om å selge bilen i kommisjon.
Sjømagasinet satser på London-trend
Finansyndlingsstedet Sjømagasinet på Tjuvholmen følger internasjonal trend og starter med dyrking av egne grønnsaker.
– Det er mottagerne som vil lide
Har økte priser, renter og strømregning redusert givergleden blant nordmenn? Flere frivillige organisasjoner rapporterer om svakere inntjening – og da hjelper det heller ikke at skattefradraget for giverne ble halvert i fjor.
Dumper brukte luksusbiler
De to superbilene til Kjell Inge Røkke fikk Finn-brukerne til å klikke i vilden sky, men det er mange flere enn skatteflyktninger som prøver å kvitte seg med dyre biler for tiden.
Trond Mohn bladde opp på laksefiske
Med fiskestangen i den ene hånden og lommeboken i den andre sa bergenseren Trond Mohn ja til å bla opp for en kunstsamling som nå er gitt til Stavanger kunstmuseum.
– Røkke er nok raus med den norske stat
Da Kjell Inge Røkke flyttet til Sveits, gav han luksusvillaen på Konglungen til sin ekskone, Anne Grete Eidsvig. Nye opplysninger viser at gaven har en anslått verdi på 300 millioner kroner.
Ny Høyer-butikk konkurs
Nok en butikk med Ørnulf Høyers navn har gått overende. Bobestyrer forklarer konkursen med blant annet krevende tider under pandemien.
Sveits-utflytter ringes ned av nysgjerrige
Tidligere norgessjef Peter Straume i ABG Sundal Collier har gjort som kundene og tatt med blådressen til Luzern. – Sveits har mye god hvitvin. Utvalget i rødt er mindre, sier han.