<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-NT7T3W7" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Kjøp
avatar

Redaksjonen

Mine siste artikler
Eks-Munch-direktør skal finne nytt hjem til Oslo-filharmonien
Å finne et nytt hjem for Oslo-filharmonien er kun ett av prosjektene som nå sysselsetter den tidligere direktøren for Munchmuseet. – Jeg har nå erfaring med hva et nytt bygg kan bety for byen, menneskene og kunsten, sier Stein Olav Henrichsen.
Svenske Icebug profitterer på glattisen
Ikke mange levnet mor og sønn særlig store sjanser da de startet bedrift sammen for 22 år siden. I dag har svenske Icebug solgt over to millioner skopar med ispigger, og i Norge beskrives etterspørselen som “helt vill”.
Ulik forsikringspraksis ved hjemmekontorulykker
Med mange arbeidstagere på hjemmekontor er det viktig å sette seg inn i hvilke regler som gjelder for yrkesskadeforsikringen. Det er ikke sikkert du er så godt dekket som du tror.
Antall etternølere i Brønnøysund doblet
I 2022 mottok Regnskapsregisteret i alt 402.244 komplette årsregnskap for 2021. Det store flertallet leverer i tide, men antallet etternølere økte kraftig i fjor.
Skattefri tilbakebetaling fra aksjeselskap
Når en aksjonær får tilbakebetalt aksjeinnskudd fra selskapet, er utbetalingen skattefri. Denne tilsynelatende enkle regelen reiser en rekke problemer, og nå foreslår Skatteutvalget endringer.
Nicolai Tangens drømmebolig solgt
En av Norges råeste leiligheter, som Oljefondets toppsjef la inn bud på, er nå solgt.
De hellige tre lønnskonger
Norges tre nye superstjerner kommer til å dominere inntektstoppen innenfor sportsverdenen – og kanskje totalt – i mange år fremover. Samlet dro trioen inn over en halv milliard kroner i år.
Strid om millionregning i fjellheimen
Alt gikk ikke på skinner da det storstilte hytteprosjektet The Lodge Trysil skulle bli en realitet. Nå møtes to av de involverte partene i retten.
Saldoen som penisforlenger
På kunstmessen Art Basel i Miami i Florida var det stor interesse for et interaktivt kunstverk som offentlig viste hva man hadde på kontoen. 
Full forvirring etter handelsfesten
Folk strammet livremmen og brukte mindre penger under høstens svarte handelsdager. Eller?