<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-NT7T3W7" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Kjøp
avatar

Redaksjonen

Mine siste artikler
– Stadig vekk advokater som ringer meg
Tønsberg-mannen Tom Ravndal driver Facebook-siden “Vi som vil ta vare på allemannsretten i Færder kommune“. Dermed har han gjort seg upopulær blant hytteeiere som mistenkes for å ha bygget ulovlig eller hindret fri ferdsel i strandsonen i den populære øykommunen.
Her hoper bilene seg opp
Mens stadig flere bilforhandlere kjører salgskampanjer, hoper lagrene seg opp. For bilbransjen tyder mye på at de gode tidene kan være over for denne gang.
Fergerederier krever 135 millioner kroner av staten
Fergerederiene Fjord1 og Torghatten Nord krever at staten gir dem til sammen 135 millioner kroner i kompensasjon som en følge av at myndighetene innførte CO2-avgift på flytende naturgass i 2018. 
River og bygger om Uglands praktvilla
Stine Sofies Stiftelse sikret seg i fjor luksuseiendommen Østre Kaldvell i Lillesand. Nå skal eiendommen utvides og ombygges og deler av bebyggelsen rives. Til driften trengs 27 millioner kroner ekstra fra staten.
– Bevisst prøvd å skjule hva som er bygget
Det er flere ulovlige forhold på Aka-eier Aage Thoresens fritidseiendom på Hardangervidda, hevdes det i et ferskt varsel sendt til Hol kommune. Nå varsler kommunen oppfølging.
Muskelbiler selger fortsatt
Selv om nybilsalget bremser kraftig opp, er det fortsatt nordmenn som henter ut kliss nye doninger til flere millioner kroner fra Ferrari, Lamborghini, Maserati, McLaren og Bentley. Og mange av de mest spektakulære går fortsatt på bensin.
Simen Thorsen prøver seg på rekordavkastning
Kun seks måneder etter at en Sommerro-leilighet ble overdratt til Simen Thorsen for 10,9 millioner i november, forsøker han å kvitte seg med den. Investoren ba først om 20 millioner i mai, men prisen er nå kuttet med en drøy million.
Mesterkokk river Blindleia-perle
Bocuse d’Or-vinner Charles Tjessem sikret seg et hytteparadis på Sørlandet for tre år siden. Nå ønsker han å jevne hytta med jorden og sette opp en ny.
Slik tror ChatGPT at Spetalen og Witzøe ville svart i et portrettintervju
– Det er viktig å skille mellom mine meninger og mine investeringsbeslutninger. Det mener ChatGPT at Øystein Stray Spetalen hadde svart i verdens raskeste intervju.
Tilbake i retten
Rettsfeiden mellom I.M. Skaugens konkursbo og motorprodusenten MAN er ikke over. Partene møtes på nytt i Borgarting lagmannsrett 22. august, og det er satt av snaut fem uker til saken. Morits Skaugen spiller også denne gangen en sentral rolle.