<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-NT7T3W7" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Kjøp

Sjømagasinet satser på London-trend

Finansyndlingsstedet Sjømagasinet på Tjuvholmen følger internasjonal trend og starter med dyrking av egne grønnsaker.

Grønn idé: Kjøkkensjefen Karel Svec hadde ideen om å stare med dyrking av grønnsaker i Sjømagasinet. Her i aksjon med en kollega. Foto: Fursetgruppen
Næringsliv

Egen grønnsakshage ved siden av bordet med hvit duk, hvor hummeren og hvite burgundere konkurrerer om plassen? Vel, det går faktisk an – det er det nyeste prosjektet på Sjømagasinet på Tjuvholmen. Inne i restauranten, ved broen over til hotellet The Thief, har kjøkkensjef Karel Svec og gartner Mathias Hauge fått etablert en bitteliten hage på tre kvadratmeter. 

– Skal