<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-NT7T3W7" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Kjøp

Skipsmegleren som ble stjerneforvalter

Hedgefondet til Svelland Capital har siden oppstarten i 2017 levert skyhøy avkastning, og fjoråret ble intet unntak med en oppgang på spinnville 47%. Her avslører stjerneforvalteren hvordan han investerer.

Fra skipsmegler til stjerneforvalter: Tor A. Svelland grunnla Svelland Capital i godt voksen alder. Hedgefondet til Svelland Capital har hatt en gjennomsnittlig årlig avkastning på over 25 prosent siden oppstarten i 2017. Eivind Yggeseth / Kapital
Investor

Tor A. Svelland er ingen ungsau og hadde over 25 års arbeidserfaring fra shipping og råvarer da han tilbake i 2016 bestemte seg for å starte hedgefond i London. Han hadde en imponerende karriere bak seg med navn som Torvald Klaveness, Carnegie, Pareto, Goldman Sachs og råvaregiganten Trafigura på CVen.