<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-NT7T3W7" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Kjøp

Meglerhus straks klar for ny take-off

ABG Sundal Collier-aksjen lever nå en anonym tilværelse på Oslo Børs. Det tror vi det etter hvert blir slutt på, når man ser en mer normalisering av finansmarkedene. Meglerhusets inntjening vil da skyte kraftig opp, med tilsvarende friske kurshopp. Gå ombord nå, er vårt klare råd. Kjøp!      

Vet å drive butikk: ABG Sundal Collier, her ved toppsjef Jonas Ström og norgessjef Kristian B. Fyksen, vil fortsatt levere stødige regnskapstall, forventer vi, selv under et finansielt ruskevær som nå spiller seg ut.   Foto: Iván Kverme / Finansavisen
Investor

All historikk tilsier at når mørket senker seg over meglerbransjen, slik det til en viss utstrekning nå gjør, er det likevel bare et tidsspørsmål før aktivitetspilene igjen peker oppover. Eksemplene er flere; da dotcom-krasjet var et faktum på begynnelsen av 2000-tallet, hamret meglerhusene likevel inn suverene inntjeningsmarginer nesten umiddelbart etter at den globale teknologikorreksjonen hadde lagt seg.