<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-NT7T3W7" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Kjøp
avatar

Sigurd E. Roll

Mine siste artikler
Meglerhus straks klar for ny take-off
ABG Sundal Collier-aksjen lever nå en anonym tilværelse på Oslo Børs. Det tror vi det etter hvert blir slutt på, når man ser en mer normalisering av finansmarkedene. Meglerhusets inntjening vil da skyte kraftig opp, med tilsvarende friske kurshopp. Gå ombord nå, er vårt klare råd. Kjøp!      
Kapital-porteføljen leder klart mot hovedindeksen så langt i 2023
Oslo Børs bør ha klart mer å gå på gitt en serie sterke kvartalstall og ellers god guiding. Men makrofrykten rår, så vel her hjemme som internasjonalt, noe som nå gir tung slagside til analytikernes regneark. Resultatet blir en rekke feilprisede selskaper, mener vi.   
Vil Yara-kursen vende oppover igjen støttet av friske utbytter?
Har Yara-kursen nådd et gulv? Analytikerne Kenneth Sivertsen i Pareto Securities og Niclas Gehin i DNB Markets kommer med sine spådommer.
Advarer mot amerikanske småselskaper
Banker og analytikere advarer investorer mot de aller minste børsselskapene notert på Wall Street. Den pågående bankuroen i landet kan gi ubehagelige utfordringer for flere av dem.
Ferske kjøpssignaler fra opsjonsmarkedet i USA
Ikke bare Dark Pools-investorer forventer et realt børsoppsving på Wall Street, det gjør også opsjonsinvestorene. Den såkalte SKEW-indeksen trender nå nedover, et klart tegn på at interessen for kjøpsopsjoner tiltar i styrke. 
Motbakker i fleng
Tøffere tider venter børsens miniputter
Så langt i år har småselskapene på Oslo Børs gjort det klart bedre enn hva Hovedindeksen kan skilte med. Vi ser vanskelig for oss at denne trenden fortsetter, i en verden der inflasjonen synes å bite seg fast med tilhørende nye renteøkninger.   
Undervannskjempe på billigsalg
Tror du på signalene fra selskapet selv om at marginene kan vende tilbake til nivåer på mellom 15 og 20 prosent, vil kursoppgangen bli massiv – og i så fall langt høyere enn dagens. Vi kjøper glatt de optimistiske lønnsomhetsprognosene og mener Subsea 7-aksjen nå gir en svært attraktiv inngangskurs.      
Hold på cashen!
Fortsetter den massive kursoppgangen i Frontline?
Vi spurte to analytikere om veien videre for Frontline. Hvem får rett, Jørgen Lian i DNB Markets eller Håvard Lie i Danske Bank?