<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-NT7T3W7" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Kjøp

Skal Scatec opp eller ned?

En holdbar kursvending? Solenergiselskapet Scatec har siste uker gått som en kule på Oslo Børs, men flere analytikere mener det er klart mer å gå på. Her selskapets toppsjef, Terje Pilskog, under høstens Paretokonferanse.  Foto: Iván Kverme
Aksjekrasj

I 2022 har ESG-feberen så til de grader sluknet på Oslo Børs etter euforien seneste to år, en utvikling også aksjonærene i Scatec har opplevd til fulle. Selskapet, som utvikler og opererer solenergianlegg i lavkostland, har i dag en markedsverdi på rundt 14 milliarder kroner etter et kursfall siden årsskiftet på rundt 35 prosent, klart svakere enn utviklingen ellers på Oslo Børs.

Les artikkelen gratis

Register deg og les én gratis artikkel hver dag