<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-NT7T3W7" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Kjøp

Duket for kursoppgang i Storebrand

Dagens Storebrand-kurs reflekterer ikke i stor nok grad den underliggende gode lønnsomheten og de fortsatt sterke trendene blant annet innenfor sparing og forsikring, mener vi. Høyere renter gir ytterligere rom for god verdiskapning. Samtidig gir en bunnsolid balanse rammer for generøse utbytter fremover. Kjøp! 

Børsens rentevinner: Rentene dundrer opp, noe som i sin tur støtter oppunder viktige deler av Storebrands forretningsmodell. Her selskapets konsernsjef, Odd Arild Grefstad. Foto: Eivind Yggeseth / Kapital
Investeringsanbefalinger

Selv om Storebrand-butikken toger videre, bekreftet av en kruttsterk andrekvartalsrapport, har ikke dette spilt seg ut i nye kurstopper på Oslo Børs, tvert om. For så langt i år er Storebrand-aksjen, korrigert for vårens utbytte på tre og en halv krone pr. aksje, ned med rundt syv prosent.