<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-NT7T3W7" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Kjøp

Venn i nøden

Skipsfarten står overfor formidable utfordringer i å håndtere energikrisen og sette inn tiltak mot aggresjonsmakten Russland, skriver sjefanalytiker Nicolai Hansteen i skipsmeglerfirmaet Lorentzen & Co.

Foto: Shutterstock/NTB / Shutterstock
Nicolai Hansteen Lorentzen & Stemoco Privat

I disse dager holder vi presentasjoner i Oslo og i Bergen i regi av Shipping & Offshore Network, en selvstendig medlemsforening stiftet i 1981 og med daglig tilholdssted i Norges Rederiforbunds ærverdige lokaler i Rådhusgaten med utsikt mot Akershus festning. Temaet denne gang er hvordan skipsfartsbransjen kan bidra til å avhjelpe energikrisen i verden og samtidig iverksette vestlige sanksjoner rettet mot aggresjonsmakten Russland.

Les artikkelen gratis

Register deg og les én gratis artikkel hver dag