<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-NT7T3W7" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Kjøp
+ mer
– En større grad galskap: – Jeg har landet på et sted der jeg hverken er kunstner eller arkitekt, men jobber med begge profesjonene, sier Andreas Jul Røsjø, administrerende direktør i Møller Eiendom.  Foto: Ole Berg-Rusten/NTB

Styrer Møller-familiens eiendomsmilliarder

– Jeg lurte jo på om jeg kom til å bli styrt, eller om jeg fikk styre selv, sier Andreas Jul Røsjø, sjef for Møller Eiendom på femte året, og med ansvar for en portefølje på over 15 milliarder kroner.

Eiendom har blitt større enn bil i Møller-familiens formue, som er tuftet på bil. Administrerende direktør for denne store og voksende forretningsbiten er Andreas Jul Røsjø. Siviløkonomen lurte litt da han takket ja til jobben han ble kontaktet om. For hvordan ville det være å jobbe i et familieeid imperium, noe helt annet enn det gjennomregulerte systemet han kom fra som konserndirektør i børsnoterte AF Gruppen   ?

– Ja, hva ble fasiten?

– Det at jeg sitter her fremdeles gir vel svaret, sier 42-åringen og fortsetter:

– Møller-familien er utrolig profesjonelle.

Reportasjer
Eiendom
Portrett