<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-NT7T3W7" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Kjøp
avatar

Kari Nestaas

Mine siste artikler
Cowboymilliardærene Selvaag
I et portrettintervju i Kapital forteller Selvaag-brødrene Olav og Frederik om hvordan livet er med et nyboligsalg som har møtt veggen, eiendomsverdier som må skrives ned og bekymringer rundt økt skattetrykk. Men for livets glade gutter går solen heldigvis ikke ned. I denne videoen viser vi hvorfor brødrene er så hektet på cowboy-estetikk.
– Formuesskatten hadde drept Tjuvholmen
Nyboligsalget har møtt veggen, eiendomsverdiene skrives ned, og Arkitekturopprøret skriker. Brødrene Selvaag er klare for å hamle opp med et marked som kan gå rett vest.
Astrup Fearnley Museet 30 år
Sommerens vakreste minner
Kunsten du ikke må gå glipp av i sommer
Ingenting å gjøre i ferien? Dra på dagstur fra Oslo for å se på kunst og tepper i gamle industribygg. Her er Kapitals store kunstguide for sommeren 2023. 
Fant Picasso hos Frelsesarmeen
Hvem drømmer ikke om å gjøre et kupp i en bruktbutikk eller på et loppemarked? De fire tallerkenene New York-kvinnen Nancy Cavaliere plukket med seg hos Frelsesarmeen i The Big Apple, må være et av tidenes funn.
– Heftig og uttrykksfylt formspråk
Tre på rad
Marmorutstilling på Bogstad Gård
Sveaas-kunstner Tony Cragg åpner på The Twist
– Jeg syntes skulpturer var noe av det mest dustete man kunne drive med, sier kunstneren Tony Cragg. I dag er han blant de mest anerkjente innen sjangeren og er representert i samlingen til investor Christen Sveaas.