<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-NT7T3W7" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Kjøp

Sommerens vakreste minner

Sommerlig: Et av verkene som vises i utstillingen “Konstellasjoner (Daisy)” i Buer Gallery.  Foto: Tine Poppe
Livsstil

– Vi trenger forfriskning i sommervarmen. Buer Gallery har lagt seg på gruppeutstillinger. Nå vises “Konstellasjoner (Daisy)”. Buer omtaler utstillingen som “en flettet krans med sommerens vakreste minner”. Her er ville vekster og blomster i ulike kunstneriske uttrykk, portretter og memento mori – liv & død – og en påminnelse om ikke å sove bort sommernettene.

Igjen er det Kapitals eksterne kunstekspert Nina Sørlie som tipser leserne. 

– Buer finner du ved Hoff gård på Skøyen, en fin sykkeltur fra sentrum, på hjemveien eller spasertur rundt forbi på Ekely kunstnerkoloni og Munchs atelier, som holder åpent for publikum i helgene gjennom sommeren, sier Sørlie.

Hun er kunstrådgiver i selskapet Kunstkompetanse. 

Kapital tipser også om Kunstpraten-episoden fra nettopp Munchs atelier på Ekely her.