<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-NT7T3W7" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Kjøp
avatar

Arild Molstad

Mine siste artikler
På vikingtokt i Normandie
En uendelighet av sanselige opplevelser venter bare to timer fra Paris.
Besøk disse ikoniske attraksjonene før turisthordene vender tilbake
Grip sjansen mens Sørøst-Asia har lagt ut den røde løperen. Dra dit nå – ditt besøk kommer også lokalbefolkningen til gode som er nede for telling etter pandemien.
Procida – en perle i Napolibukten
I år ble den lille øya, ukjent for de fleste nordeuropeere, utnevnt til Italias kulturhovedstad. Vi hastet dit før ryktene begynte å bre seg.
Bytte bolig: Et ettertraktet feriealternativ
Deleøkonomien slår ut på mange fascinerende måter. De siste årene har det opphetede feriehusmarkedet fått konkurranse fra boligbytte start-ups, der flere selskaper tilbyr drømmesteder over hele verden til en svært lav medlemsavgift.
Fra volum til verdi
Fremdeles skaper pandemien kaos og uro på den internasjonale turismearenaen. Den gode nyheten: Flere “bucketlist”-destinasjoner fremstår som relativt støy- og køfrie. Men vil det vare?
Nordmenn slår rot i Piemonte
I årevis har regionen levd i skyggen av Toscana. Nå er det Nord-Italias tur.
Sør-Italia utenfor allfarvei
Sør for Roma og nord for Napoli venter regioner som ennå har til gode å bli oppdaget av utlendinger på søken etter kulturelle og kulinariske opplevelser i verdensklasse.
Kan naturen gå konkurs?
Styrer vi klodens ressurser mot kollaps fordi vi har for sterkt fokus på coronakrisen mens naturkapitalen krymper? spør journalist og forfatter Arild Molstad
Å reise i coronakrisens kjølvann
Hvordan blir reisevanene våre annerledes når vaksinen kommer? Vil vi ture videre som før eller oppsøke grønnere reisemål og nye reisemåter? Reiselivsekspert Arild Molstad ser inn i krystallkulen.