<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-NT7T3W7" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Kjøp

Eiendom Norge-topp glemmer aldri ultraløp ledsaget av hyener

Nattlige ultraløp i Sør-Afrika, men også sykkelturer ved de mektige nepalske fjellmassiver, er bare noen av Henning Lauridsens sterkeste reiseminner. 

Høydetråkk: Sykkelturen i de tibetanske fjellmassiver i 2011, her mellom Rongbuk-klosteret og Everest Base Camp North i Tibet på over 5.000 meter over havet, står høyt på listen over Lauridsens sterkeste reiseminner. Til venstre australieren Bill Silvester. Foto: Privat
Reise

Favorittflyselskap

Jeg har ikke noe favorittflyselskap, men det er ingen tvil om hvilket selskap som er på bunnen av listen. I 1995 fløy jeg fra Ürümqi til Kashgar i Xinjiang, Kina sammen med en kamerat. Flyet var et eldgammelt sovjetisk Tupolev-fly som Xinjiang Airlines hadde leaset fra Air Volga. 

Sikkerhetsbeltet var ødelagt, setet hadde delvis løsnet fra gulvet, og piloten så ut som han hadde drukket en helflaske vodka før avgang.