<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-NT7T3W7" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Kjøp
+ mer
Foto: @Forestis

Europas hotteste vinterhoteller

Skjem deg bort på spa på to tusen høydemeter, svøm utendørs med snøkledde alper som bakteppe, eller skli rett inn i femstjerners luksus fra prisvinnende skibakker. Her er noen av Europas kuleste og mest eksklusive steder å overvintre.

Dolomittene, Italia
Forestis

På 1.800 høydemeter med spektakulær utsikt over en Unesco-verdensarv, Dolomittenes imponerende massiver, har Forestis litt av en adresse. Stedets gunstige forhold førte til etableringen av et tuberkulosesanatorium her på begynnelsen av 1900-tallet, og hotellet, uten sammenligning for øvrig, benytter seg også av naturomgivelsenes helsefordeler. 

Den friske fjelluften, det rene kildevannet, og de mange soldagene var iallfall godt nok til at Vatikanet tidligere brukte bygningen som fristed om sommeren.

Reise
Aktuelt nå