<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-NT7T3W7" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Kjøp
avatar

Ingrid Elle

Mine siste artikler
Personlighets- og mentale tester: – De brukes ofte feil
Tester som skal kartlegge personlighet, evner og ferdigheter brukes i stadig økende grad i rekrutteringsprosesser, men har de egentlig nytteverdi. Hva er fallgruvene ved bruk av slike tester? Vi har spurt ekspertene.
Den afrikanske perlen kan oppdages på en helg
Travle basarer, gresk atmosfære i en idyllisk kystlandsby og ruiner fra oldtidens sivilisasjoner. Tunisias hovedstad står kanskje ikke øverst på bucketlisten til nordmenn flest, men den eventyrlystne vil oppdage skatter vel verdt turen.
Påkall saunaånder i finnenes favorittby
Tammerfors, byen med flest antall offentlige badstuer, er kåret til Finlands beste by å bo i. Ny direkterute fra Oslo gjør statsminister Sanna Marins hjemby til et friskt pust på helgedestinasjonskartet.
Derfor er skogsbading blitt en trend
Nå er det naturopplevelser og de-stress som gjelder – for alle penga. Test ut den hotteste nye velværetrenden, skogsbading, i Europas mest skogkledde land.
Norsk meglerstjerne om Vail: – Verdens beste snøkvalitet
Norske Otto Tschudi, tidligere alpinist og OL-utøver, nå forretningsmann, står fortsatt på ski verden over. Den beste snøen finner han på USAs største vintersportssted, Vail i Colorado.
Marte Krogh: – Dette må du gjøre i Hemsedal
Fiolinist Marte Krogh foretrekker fjellet og Hemsedal når vinteren setter inn. Der står aktiviteter som kanefart, snowboard og afterski på menyen.
Europas hotteste vinterhoteller
Skjem deg bort på spa på to tusen høydemeter, svøm utendørs med snøkledde alper som bakteppe, eller skli rett inn i femstjerners luksus fra prisvinnende skibakker. Her er noen av Europas kuleste og mest eksklusive steder å overvintre.
Tilbake til “normalen”
Den eksplosjonsartede veksten vi så for bioteknologi- og helseselskaper under coronapandemien er for lengst forbi. 2023 vil bli som 2022, med en mer moderat utvikling.
Nishant Fafalia er Sveaas' suverene snuoperatør
Nishant Fafalia har ved flere anledninger vært det han selv kaller “ryddegutt”, og kommet milliardær Christen Sveaas til unnsetning når investeringer i Kistefos har gått skeis. Styreproffen lovprises for vellykkede snuoperasjoner.
Astri Marie Ravnaas ble headhuntet av Tangen
Som IT-sikkerhetssjef i NBIM passer Astri Marie Ravnaas på våre 12.700 milliarder kroner i Oljefondet. Og det var toppsjefen selv som hanket inn 30-åringen.