<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-NT7T3W7" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Kjøp
avatar

Ingrid Elle

Mine siste artikler
Milliardærarving om familiens skatter
Maria Flakk (31), den nye generasjonen i Flakk-familien, tar over roret som reiselivstopp på Sunnmøre etter sin far Knut – og som regionens største fan. Dette er hennes beste tips til hjemtraktene. 
Fårete, forblåst og fascinerende på Færøyene
Unike tradisjoner, svimlende bratte klippekanter og får. Mye. Får. Dette sagnomsuste landet i havgapet byr på en ferieopplevelse av de sjeldne, kun en time med fly fra Norge.
Deilige dager i Dalen
Valutakursen driver mange nordmenn til å feriere hjemme i sommer. Heldigvis ligger flotte reisemål som perler på en snor i vårt langstrakte land. Dalen i Telemark er et av dem.
Moteprofilen finner fortauskafeene i Paris
Moteprofil og gründer Celine Aagaard (46) er ofte i Paris for å selge inn sine kleskolleksjoner. Der velger hun fortauskafeer med god stemning over fine dining på gourmetrestaurant – ja, så sant de har tørr hvitvin, salt potetgull og isbiter.
Mitt Melbourne: Et mekka for mat og mote
Motedesigner Nicola Harlem (37) har opplevd rekordvekst med merket The Curated de siste årene. Den første fysiske butikken åpnet nylig i Melbourne, Harlems gamle hjemby. Her er hennes favoritter i storbyen Down Under.
Nordmenn trosser valutakursen
Sommerferien står høyt i kurs hos nordmenn. Såpass høyt at den trumfer skyhøye valutakurser, enten det er snakk om euro, pund, dollar – ja, hva det måtte være.
Palmesus og karibiske bølger fra toppdekket: Vi testet Celebrity Apex i Karibien
Cruiseturismen er elsket, og hatet. Kapital Reise så seg derfor nødt til å teste selv, med syv dager ombord på nye Celebrity Apex i Karibien. Tilbake satt vi med episoder av kultursjokk, endel positive overraskelser, og noen kilo ekstra i kroppsvekt.
Hoteller av en annen verden
Nyt utsikten av rå norsk natur fra sengekanten, studer stjernehimmelen i den arabiske ørkenen, la lyden av afrikanske villdyr dysse deg i søvn, og stig ombord på et tradisjonelt toghotell i jungelen. Her er årets mest fantasifulle hotellåpninger.
– Norge må få på plass et AI-tilsyn
Kunstig intelligens (AI) vil endre rekrutteringsprosessene for alltid. Trår du feil, kan søksmålene hagle. Vi har bedt to eksperter, og AI selv, gi oss fordelene og fallgruvene.
Rekordår for Postgirobygget-vokalist
Bandet som hvert eneste år lokker frem sommerstemningen rundt om i Norges land, drar fortsatt inn på det snart 30 år gamle musikkrepertoaret sitt. Vokalist Arne Hurlens selskap Ambacd omsatte for et rekordhøyt beløp i fjor.