<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-NT7T3W7" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Kjøp
avatar

Ingrid Elle

Mine siste artikler
Nå er det selgers marked!
Opptil 20 prosent prisvekst i populære “norske” områder, i tillegg til en sterk eurokurs, gjør at nordmenn som skal selge fritidsbolig i Spania nå kan le hele veien til banken.
– Mer interessant enn resten av Europa
Med en prisnedgang på fire prosent de siste 12 månedene, dog fra et rekordhøyt pandeminivå, mener Bjørn-Erik Øye i Prognosesenteret at Sverige, tross litt dårlig vekslingskurs, er mer interessant for norske kjøpere enn resten av Europa akkurat nå. 
– Ingen ved sine fulle fem kjøper nå
Med en eurokurs på nærmere 12 kroner er det få nordmenn som higer etter å kjøpe feriebolig på Rivieraen akkurat nå. Derimot er det mange som vil selge. Og utleie er mer lønnsomt enn noen gang. 
Nordmenn sitter på en gullgruve i utlandet
Valutakurser og prisvekst gjør at 80.000 nordmenn med fritidsbolig i utlandet har større verdier enn noen gang før. På den spanske solkysten melder eiendomsmeglere om opptil 40 prosent gevinst ved salg.
Inntektshopp for moteprofils bærekraftbrand
Celine Aagaards snart fem år gamle klesmerke Envelope1976 økte både omsetning og resultat kraftig i fjor, etter åpning av konseptbutikk i populære Oslobukta og satsing internasjonalt.
– Pressede marginer for treningssentrene
Omsetningen øker i treningssenterbransjen, som endelig er på vei tilbake etter noen tøffe år, men kjedene sliter fortsatt med lønnsomheten.
– Jeg skal dø med støvlene på
Fra Kosmos-kriger i jappetiden til utbyttekonge på New York-børsen. Nå laster 75-åringen opp med nye skip. Shippinglegenden Herbjørn Hansson har ingen planer om å gi seg.
Sjekkereplikk ble startskudd for gründereventyr
Grete Sønsteby står bak et av de mest lovende selskapene innen landbruksteknologi i dag. Hennes nyskapning, som hun vant Innovasjon Norges kvinnegründerpris for i 2018, skal både være mer klimavennlig og kostnadsbesparende enn dagens løsninger.
Metizoft-gründer: – Fullt mulig å kombinere med familieliv
Gry Cecilie Sydhagen har vunnet flere priser for selskapet Metizoft. Selskapet ble etablert to måneder før hun fikk barn nummer tre. Familielivet har aldri stått i veien for å bygge en lønnsom gaselle.
Utpekt som stjernegründere – slik gikk det
I ti år delte Innovasjon Norge ut gründerprisen for kvinner. Alle selskapene lever i en eller annen form fortsatt videre i dag, men der noen har gjort stor økonomisk suksess, ble andre en økonomisk katastrofe.