<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-NT7T3W7" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Kjøp
+ mer
I hjerte av Piemonte. Den lille byen Castelnuovo Calcea i Monferrato-regionen i Italia ligger i hjertet av Piemonte.  Foto: Shutterstock/NTB / Shutterstock

Trøffeljakt og druehøsting i Piemonte

I nabolaget løper veldresserte griser rundt på jakt etter skogens gull, mens du selv kan nyte det kuperte terrenget på en elsykkel på vei til vinsmaking. Piemonte fortsetter å befeste sin reiselivsposisjon i Italia. 

I Unescos italienske kulturlandskap har du alltid en eldgammel vingård i sidesynet. Det føles iallfall slik når du som tilreisende tar deg gjennom Piemontes kuperte terreng. Her ligger vinrankene lett henslengt oppover dalsidene, gamle menn og deres griser flyr rundt i skogholtene på jakt etter trøfler, og nær hver topp er kronet med en liten, filmatisk landsby.

Kapital Reise har tidligere skrevet om hvordan Piemonte stadig biter seg mer og mer fast som en lukrativ turistdestinasjon i Italia.

Reise
Aktuelt nå