<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-NT7T3W7" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Kjøp
+ mer
Tunis Foto: Ingrid Elle

Den afrikanske perlen kan oppdages på en helg

Travle basarer, gresk atmosfære i en idyllisk kystlandsby og ruiner fra oldtidens sivilisasjoner. Tunisias hovedstad står kanskje ikke øverst på bucketlisten til nordmenn flest, men den eventyrlystne vil oppdage skatter vel verdt turen.

Fortsatt legger færre ut på reiser til eksotiske destinasjoner langt hjemmefra, som et resultat av den to år lange pandemien. Noen frykter oppblussing av viruset, reiserestriksjoner, underbemannede flyplasser og tapt bagasje. Andre merker kanskje at økonomien ikke strekker til. 

Det fører til at en rekke populære turistattraksjoner, spesielt de utenfor allfarvei, er fullstendig fri for masseturismen de tidligere har lidd under.

Reise
Aktuelt nå