<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-NT7T3W7" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Kjøp

Drømmer fortsatt om Anegada

Toppsjefen i interiørkjeden Kid, Anders Fjeld, sitter med uforglemmelige reiseminner etter en ferie på den lille karibiske øya Anegada. Og i en jobbhverdag preget av mye reisevirksomhet sjekker en av landets ledende shopping-generaler aller helst inn på mindre hoteller – som byr på sjelefred og oppriktig kundeservice. 

Make it simple: Komfort og praktiske løsninger er to stikkord når Anders Fjeld, toppsjef i Kid, skal ut og reise – kort som langt.    Foto: Heiko Junge/NTB
Forretningsfolk på farten

Favorittflyselskap 

I min barndom var det Norving, ganske enkelt fordi min onkel var flykaptein og jeg fikk sitte foran i cockpiten. Det var stort for en gutt på åtte år! I dag rangerer jeg nok Emirates høyest, på grunn av hele kundereisen fra A til Å.

Reiseantrekk

Mitt fokus er hundre prosent komfort og praktiske løsninger. Noen velger dress på fly, jeg velger gode sko, en behagelig bukse og en genser jeg enkelt kan ta av dersom det blir for varmt.

Klart: Anders Fjeld i Kid Interiør drømmer fortsatt om ferieparadiset i karibien, som er kjent for krystallklart vann og rikt dyreliv under havoverflaten. Foto: Hilde Oreld

Pakkestrategi

Etter å ha stått uten rene klær på Tobago for 15 år siden, har jeg lært at det er smart å ha litt back-up i håndbagasjen. Jeg pakker det jeg trenger for et døgn eller to, og resten i en god koffert eller bag. Inn på flyet tar jeg med en praktisk sekk. Er det kortere reiser, tar jeg med alt inn i kabinen.

Beste hotell

Etter mange hotellnetter opplever jeg de fleste hoteller som kjedelige. Hvis jeg kan velge, foretrekker jeg mindre hoteller med en sjel eller identitet. Et sted hvor smilet i resepsjonen ikke er “påklistret”, men ekte.

Tips-tips

Uff … som kremmer er denne vanskelig! Jeg tipser hvis jeg er fornøyd, i tillegg til å forsøke å treffe på lokal “tipsekultur”.

Beste praktiske reisetips

Det må være å ha fulladet iPad med filmer og backup-batteri til barna. Utover det, tenk komfort og praktiske løsninger. Det er andre arenaer hvor “pen i tøyet” er viktig.

Uunnværlig gadget på reiser

Jeg reiser ingen steder uten iPad. Det er kanskje et kjedelig svar, men da har jeg både jobb, nyheter og alt tilgjengelig.

Shopping-favoritt

I yrket mitt tenker jeg shopping hele tiden. Til min kone og datters forargelse er jeg opptatt av å ikke shoppe på ferie. Hvis jeg blir med ut på shopping, bruker jeg tiden på å finne inspirasjon som jeg tar med hjem i jobben.

Sterkeste reiseminne

Jeg er veldig glad i å reise. Med familien er kanskje det beste minnet den gangen vi leide et hus på Anegada. Ingen wifi, og huset var ikke utstyrt med nøkkel, ganske enkelt fordi på den lille øya i Det karibiske hav bodde det bare to hundre mennesker, og ingen var uærlige. Den ferien glemmer jeg aldri, og den blir en referanse for alle andre ferier.