<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-NT7T3W7" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Kjøp
+ mer
Mesterlige forhold: OL-vinneren fra fristilbakkene på Lillehammer, Stine Lise Hattestad Bratsberg, har nå funnet veien til pudderparadiset i Strandafjellet.  Foto: Privat

Kortreist pudderparadis i Strandafjellet

Stine Lise Hattestad Bratsberg tok et kortreist OL-gull da hun vant kulekjøring på Lillehammer i 1994. I dag jobber hun hver eneste dag med bærekraft – og falt fullstendig for løssnøen i Strandafjellet.

I løpet av bare to år ble hun et kjent navn langt utenfor det lille kulekjøringsmiljøet – og sikret seg i løpet av disse to årene to medaljer fra OL både på Lillehammer og i Albertville. Men i snart 15 år har Stine Lise Hattestad Bratsberg nå jobbet med bærekraft eller ESG, og for litt over to år siden solgte hun selskapet hun selv hadde bygget opp til KPMG.

Reise
Innsidernes innsidetips