<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-NT7T3W7" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Kjøp

Har økt formuen med 800 millioner siden hans kone forsvant

Den tilbaketrukne og drapssiktede milliardæren fra Lørenskog, Tom Hagen, har siden hans kone Anne Elisabeth Hagen forsvant i 2018 økt formuen med om lag 800 millioner kroner. Godt hjulpet av strøminvesteringer. 

Strømløft for Hagen: Den mediesky milliardæren Tom Hagen har vært under etterforskning for drap og medvirkning til drap på sin kone i to år. I denne perioden har formuen hans økt betraktelig.  Foto: Cornelius Poppe / NTB
Reportasjer

Den mediesky milliardæren Tom Hagen fortsetter å klatre oppover på Kapitals 400 rikeste-liste. I år lander han på en 184. plass med en anslått formue på 2,5 milliarder kroner. Det innebærer en økning på 200 millioner kroner fra foregående år. 

Milliardæren har gjennom sin forretningskarriere holdt en lav profil, men han ble mot sin vilje kraftig eksponert i offentligheten etter at hans kone Anne-Elisabeth Hagen forsvant fra deres hjem i Lørenskog i oktober 2018.