<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-NT7T3W7" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Kjøp
+ mer
Illustrasjon: Kapital

ValutaLeaks

Strengt taushetsbelagt og sensitiv personinformasjon fra Valutaregisteret har havnet i feil hender. I sentrum av lekkasjeskandalen står en tidligere skattekrimsjef, en krimreporter i Dagens Næringsliv, Norges mest profilerte strafferettsadvokat og en finanscowboy fra Drammen. Dette er årets påskekrim. Fra virkeligheten. Som Riksadvokaten har lagt lokk på.

Kapital gjør oppmerksom på at vi i denne saken ble felt i PFU for brudd på punkt 3.2 i Vær Varsom-plakaten. Fellelsen handlet om hvorvidt Kapital hadde tilstrekkelig kildegrunnlag. Les PFUs uttalelse her:  

Les artikkelen gratis

Register deg og les én gratis artikkel hver dag

Ved å fortsette aksepterer du våre brukervilkår og personvernserklæring

Reportasjer