<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-NT7T3W7" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Kjøp
avatar

Vibeke Holth

Mine siste artikler
Moderne slaveri og rasisme
Kvinnefall for mannemakt i politikken
For første gang på mange år er det ikke en politiker som fyller rollen som Norges mektigste kvinne. Nå er det igjen gutta som regjerer på toppen av politikken.
Slik kårer vi Norges mektigste kvinner
Hvordan kan det ha seg at sentralbanksjefen stikker av med tittelen Norges mektigste kvinne? Hvorfor er det nesten bare politikere på toppen av maktlisten? Og hva er grunnen til at kvinnene fra Powerwomen-serien glimrer med sitt fravær på Kapitals maktliste?
Dette er Norges 100 mektigste kvinner 2022
Hadia Tajik var i fjor den kvinnen i Norge som hadde desidert mest makt. I år har hun falt helt ut av Kapitals maktliste, som nå bærer preg av krigen i Europa, sabotasjetrusler, inflasjon og økonomiske nedgangstider.
Elitekvinner, vi trenger dere!
Skatterushet under Gahr Støre
Bare i løpet av Jonas Gahr Støres første år som statsminister har vi sett en 22 prosents økning i antall milliardærer som har flyttet til utlandet. Norske formuer til en verdi av 471 milliarder kroner, eid av landets aller rikeste, styres i dag fra utlandet.
Hentet inn milliarder i fjor – trenger mer i år
– Vi kommer til å hente kapital i løpet av året, bekrefter matvareleverandøren Oda til Kapital. Men hvorfor Oda ennå ikke har levert regnskap for 2021, ønsker selskapet ikke å svare på.
De rikes tilstand 2022
For første gang i historien holder det ikke å være milliardær for å komme med på Kapitals liste over Norges 400 rikeste.
Børsnotering kan gi milliarddryss
Revisjons- og konsulentgiganten EY jobber mot børsnotering i New York. Det kan utløse en milliardpott til fordeling blant de norske partnerne – samt en bølge av nynoteringer i bransjen.
Reiselivsdød og fordervelse?